Tidligere koncerter

Tidligere koncerter

Søndag den 9.12 2018 gav Stillingkoret og Tvilum kirkekor julekoncert i Audonikon i Skanderborg og i Tvilum kirke samme dag. Det var et meget varieret juleprogram fra mange lande. Desuden havde vi et 10- mands orkester, som gjorde det ekstra festligt!

Altsammen styret med sikker hånd af Niels Jørgen Tranberg.

Her billeder fra opvarmningen.


Søndag den 6/5 2018 gav vi koncert i Ellevangskirken i Risskov og i Tvilum kirke. Koncerten var en tidsrejse i kormusik fra Gregoriansk til nutidig korkomposition.

Vi havde et samarbejde med Randers Bykor så vi var ca 100 sangere. Et orkester med to violiner, bratch, cello og klaver var sammensat til lejligheden.


Vi sang blandt andet følgende sange:

Thomas Tallis: If Ye Love Me,

W.A. Mozart: Ave verum corpus

Niels W. Gade: Morgensang af Elverskud

Gabriel Fauré: Cantique de Jean Racine

Morten Lauridsen: O Magnum Mysterium

Ola Gjeilo: Northern Lights

Will Todd: The Lord is my Shepherd

I år fik vi atter opbakning og flot støtte fra Toyota-Fonden samt bidrag fra Kultur-puljen Skanderborg og Dansk Korforbund. Nordea-Fonden var desuden så venlig at bakke vores Messiaskoncert op med en donation på 15.000 Kr.

Uden disse flotte støttebeløb var det ikke muligt for Stillingkoret og Tvilum Kirke-

kor at lave så stor en koncert med både musikere og solister.


Søndag den 10.12 2017 gav vi koncert både i Veng Kirke og i Tvilum Kirke med det samme program: Highlights fra Händels Messias og engelske og danske julesange.

Sangsolisterne Julie Kold Vilstrup og Sara Germansen Tranberg, et orkester på ti mand og Stillingkoret sammen med Tvilum kirkekor gav den hele armen. Det blev en kæmpe oplevelse både for alle deltagere og for publikum! Vores dirigent Niels Jørgen Tranberg styrede det hele med sikker hånd. Det var en fantastisk dag.

Billederne er fra vores opvarmning inden koncerten.

Her kan I se billeder fra vores koncert i Tvillum 4. 12. 2016, hvor vi var sammen med AOF koret fra Horsens og Tvillum kirkekor. En dejlig koncert med udvalgte danske og engelske julesange.

Herunder kan I høre lidt eksempler på vores juleprogram.

Samme dag gav vi koncert i Horsens. Her øver vi lige et par indsatser inden publikum kommer ind. Også her blev der udsolgt.

Her en lille fornemmelse af hvordan det var at stå og synge på trappen ved DOKK1 ved Aahus Kulturby 2017 åbningen!

Tast på billedet herover.

Så er vi klar! Lamperne bliver tændt automatisk.